StjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerne

Din indre drømmepartner

Af Lillian B. Jensen

 Kærligheden er vævet af drømme og ubevidste længsler, sjældent har vi et klart billede af, hvad det er der får os til at reagere, selv om vi kan genkalde visse gennemgående træk. Når først gnisten tændes husker vi næppe vores overvejelser eller eventuelle planlagte strategier, vi står bare i det til op over begge ører og må lade instinkterne råde.

Kærligheden har altid været en trofast kilde til bryderier, men heldigvis også til glæde, ekstase og befrielse. Får vi den under bevidst kontrol og styring er den straks knap så interessant eller attråværdig. Astrologien giver mange nyttige fingerpeg, hvad er det for temaer der kører i mit kærlighedsliv? Hvad er det for problemer der stiller sig i vejen? og hvorfor falder jeg altid for.......? Horoskopet rummer dog ikke eentydige konklussioner, heldigvis, der bliver stadig masser af uafklarede, spændende, dragende, pirrende områder. Men lidt mere klarhed til at undgå de værste skær og indsigt i hvad det er der drager een, kan være til gavn.

Der er flere områder i horoskopet der viser hen til kærlighed og parforhold. Fordelingen af elementer f.eks. fortæller meget om hvad man selv er stærk i og hvad man har en tendens til at søge i eller skubbe over på andre. Dette gælder alle "andre" som man møder. Mere konkret parforhold ser man i 7.hus inklusive planeter her og herskeren og et nyt lag afdækkes.

Den indre motivation og reaktion på det andet køn, ofte ganske ubevidst, finder vi i Mars og Venus. Mars som kvindens indre mandebillede eller Animus ifølge Jungsk psykologi, Venus som mandens indre kvindebillede eller Anima. Det vil sige at Mars og Venus vil med deres placering i horoskopet fortælle os noget om den type mand/kvinde vi tænder på, hvad der får os til at reagere og blive matte i koderne. Om vi bliver gift med dem er så straks en ganske anden historie.

Den indre partner prøver vi at leve ud via de kærlighedsforhold vi indgår i, også andre forhold kan være bærere af den intense energi og kan vi heller ikke her komme af med vores behov, må vi ty til stærke interesser, tro, livsholdninger, livsmission o.a. vi kan belive med vores indre drivkraft.

Mandens muse, Venus, vil han søge levet ud gennem kvinder der har træk til fælles med det tegn Venus er placeret i, med samme historie som Venus via sine aspekter kan fortælle. Denne Venus fortæller selvfølgelig også meget andet, også om hans egne feminine sider og holdning til det kvindelige generelt.

Kvindens drømmehelt er vist i Marsïs tegnposition og leves ud gennem de mænd hun møder, som har træk der afspejler dette tegn og det videre forløb, kriser som glæder ses af de aspekter som Mars har. Mars viser også hen til kvindens egen maskulinitet, styrke og gennemslagskraft og holdning til det maskuline generelt.

Det er især i forelskelsen vi møder vores indre partner eller rettere projicerer den over på det vi møder, vi ser det vi drømmer om og ikke virkeligheden, falder for noget der ligner vores drøm og opdager så sidenhen at vores partner er en ganske anden. Det giver ofte anledning til en krise, men dermed også til udvikling af os selv, når vi bliver nødt til at erkende at denne idealpartner er en figur i vores indre, er vores egen.

OVERSIGT


Din indre mand

Kvinde med Mars i Vædderen

Din indre partner er lavet af et ret konkret, kontant stof. Din drømmehelt er en fyrig elsker med gennemslagskraft og viljestyrke. Han må helst ikke vise svaghed, skal ikke være typen der elsker at skifte bleer, hjælpe med det huslige eller læse poetiske digte for dig. Det du falder for er en slagkraftig, selvbevidst og lidt egenrådig type. Een som ved hvad han vil og ikke er bange for at vise det.

Han må gerne være uafhængig, altså ikke have behov for andre heller ikke dig! En stor, stærk selvstændig egoist der ikke spørger dig om hvad du synes. Han må gerne rumme utæmmede lidenskaber og må gerne vise dem direkte. Det rå og upolerede, de instinktive drifter der helt vælter dig over ende. Du længes efter at blive erobret og er han lidt længe om at mande sig op til et initiativ, kølnes din interesse.

Du rummer selv de samme passioner, hvad enten du lever dem ud eller ej. Har en stærk kontant side, der ved hvad den vil og hvordan den skal få det. Din indre helt er en rigtig klassisk helt, med hår på brystet, en der kaster sig ud i farlige eventyr og slås for sin elskede. Selv om du har mange andre sider også i forhold til kærligheden, er det det du tænder på når du møder en mand.

Din indre kvinde

Mand med Venus i Vædderen

Din indre kvinde er en stærk, varmblodig dame, med en intens erotisk udstråling. Hun er lidt af et vilddyr med instinkterne i behold. Er ikke bleg for et kontant initiativ, at vise direkte hvad hun ønsker. Du har en muse som opildner dig til kamp, til at præstere noget, til at være stærk. Men også til at nyde de fysiske sanser, de kropslige behov.

Du falder for kvinder som er selvstændige, lidenskabelige og aktive. Hun må gerne være stærk, faktisk mister du let interessen hvis hun viser svaghed, tvivl eller blidhed, så det klassiske kvindeideal er ikke lige noget for dig. Du tænder på den selvbevidste, vovede og passionerede type. Gerne een som tager føringen, een der tør tage hvad hun vil have. Hun må gerne være med på spændende eventyr. Hun skal ikke være forsigtig eller tilbageholdende, men lidt fandenivoldsk og utæmmet.

Du rummer selv disse sider, og selv om dit kærlighedsliv har mange andre nuancer, reagerer du når du møder en kvinde der rummer disse sider. Kærlighed er for dig noget af et festfyrværkeri, det skal rumme det fysiske begær, men også en spænding der går ud over hverdagens trivialiteter. Du kan være nok så blid og blød, men når kærligheden kommer på banen er det de stærke farvestrøg der kommer frem, eller i hvert fald drømmen derom. For om du lever det ud eller gemmer det i dit indre ved du bedst selv.


Din indre mand

Kvinde med Mars i Tyren

Din indre partner er et roligt, velfunderet gemyt som ikke lader sig ophidse eller ruske rundt af tilværelsens luner. Han skal være et fast og trygt holdepunkt, noget du ved altid vil være det samme trods livets omskiftelighed. Din drømmehelt er gjort af et solidt stof, med en stærk sanselighed og evnen til at nyde livets goder, ikke mindst de erotiske. Det du falder for er den fasthed og forudsigelighed der kendetegner een med begge ben solidt plantet på jorden.

Han må ikke være usikker eller hjælpeløs, ejheller omflakkende og hektisk. Men en rolig, adstadig og gerne romantisk type. Han må gerne være stædig og urokkelig, en fast klippe du kan læne dig til. Du reagerer på jordbundne typer, længes efter en fast forankring og et stærkt fysisk modspil. Også selv om du ikke tager disse behov med ind i ægteskabet, det er din indre drømmehelt der ser sådan ud.

Du rummer selv mange af de samme sider, har en fast fysisk forankring i tilværelsen og en sensualitet der kan få din partner til at smelte. Det er dog ikke sikkert du selv lever dem ud, men lader mændene i dit liv belive og udleve dine indre billeder og behov. Din indre helt skal give din tilværelse en følelse af fred og uforanderlighed, men han skal også være stærk, være et værn mod omverdenen. Du tænder på mænd der rummer disse sider også selv om dit kærlighedsliv har mange andre facetter.

Din indre kvinde

Mand med Venus i Tyren

Din indre kvinde er en rolig, harmonisk og sensuel type, der hviler meget i de fysiske sansers verden og kan nyde den kropslige kontant og livet i det hele taget. Hun er en muse der inspirerer dig til et kærlighedsliv i balance, til det jordbundne og konkrete. Hun giver dig evne for livsnydelse med alle dine fysiske sanser. Hun må gerne være smuk, en sans for det skønne, æstetiske kan gøre dig kræsen i dine kvindevalg, men også få dig til at nyde alt der er smukt.

Du falder for kvinder der på en stærk men rolig måde tager livet i besiddelse og som ikke er bange for at spille på deres kropslige fortrin. Hun må godt have en sund selvfølelse, vide hvad hun er værd. Men hun må ikke være ustabil, lade sig hyle ud af den eller reagere med heftige, uforudsigelige følelser. Du vil vide hvor hun er og hvad du kan forvente.

Du rummer selv de samme sider, den rolige, livsnyder, det sanselige aspekt og en solid jordbundenhed. Når kærligheden kommer forbi er det disse ingredienser der får dig til at reagere også selv om det er kvinden der lever denne side ud for dig. Din indre drømmekvinde er rund og varm, med en stoisk ro og når du ser skyggen af det i en kvinde er din interesse vakt. Hun skal give din tilværelse et strejf af det uforgængelige, af en solid tryg, forankring i tilværelsen.


Din indre mand

Kvinde med Mars i Tvillingerne

Den mandetype du falder for er en meget livlig, åbenmundet og kontaktende fyr, frisk på noget nyt og altid nysgerrig og i bevægelse. Din indre drømmehelt er flagrende og munter, elsker at blive stimuleret på et forstandsmæssigt plan. Og når du møder disse sider i en mand har du straks antennerne ude. Han må ikke være for længe om at komme ud af starthullerne, men heller ikke dvæle for længe i den enkelte situation, han skal være i konstant bevægelse, en sjov rejsekammerat.

Din drømmehelt behøver ikke være stærk, behøver ikke slås for dig og skal heller ikke bære dig på hænder livet igennem, han skal bringe dig liv, bringe dig viden, komme med nyheder og snakke med dig. Det du falder for er den konstante forandring, den lette, smidige bevægelse, evnen til at omstille sig, hele tiden være parat til nye eventyr.

Den fastlåste, stabile mand er ikke lige dig, i hvert fald ikke når det drejer sig om at blive forelsket, hvem du så gifter dig med kan være en helt anden historie. Du rummer selv de samme lette flagrende sider som din drømmehelt, har evnen til at forandre dig livet igennem og en nysgerrighed efter at vide noget mere, opleve noget mere, men det kan godt være at du lader mændene i dit liv udleve disse tendenser for dig. Du kan godt på andre livsområder søge det faste og stabile, men din indre partner må ikke rumme denne kedelige forudsigelighed, så forsvinder magien.

Din indre kvinde

Mand med Venus i Tvillingerne

Din indre drømmekvinde er et bevægeligt og flagrende gemyt, som let forandrer sig, tilpasser sig og ikke er bange for at prøve noget nyt og sjovt. Hun skal være munter, ikke ruge over tilværelsens mørke sider, men befinde sig der hvor nye trends dukker op. Det alsidige, fleksible og nysgerrige udtryk falder du for og hun må endelig ikke forfalde til følelsesmæssig omklamring eller tryghedsnarkomani. Hun skal kunne lide den glidende, livgivende forandring som tilværelsen også rummer og kunne give slip når ting er udlevet.

Din indre kvinde opildner dig til nysgerrigt at lære noget mere om livet, at følge med tiden og at forandre dig. Måske lader du kvinderne i dit liv leve denne tendens ud for dig og tager dig selv af andre gebeter, men du rummer dem selv, hvad enten du lever dem ud eller ej. En let flagrende, munter, ungdommelig sjæl, altid på vandring efter nye oplevelser. Dette er dit kvindeideal, men om du finder hende i ægteskabet vides ikke, det ses et andet sted i dit horoskop.

Det der får dig op på mærkerne, kærlighedsmæssigt set er når tingene får lov at flyde let og ubesværet, ikke komplicerede spilleregler eller dybsindige følelser og når du ser skyggen af en kvinde der let og sorgløst flyver fra blomst til blomst er din interesse vakt, dit indre behov for at flyde med strømmen er aktiveret og kan få selv dine tryghedsbehov til at svinde ind til en ubetydelig størrelse.


Din indre mand

Kvinde med Mars i Krebsen

Din indre partner er en blød og rar mand der sætter de familiemæssige værdier højt, han er omsorgsfuld og rolig, er god til at tage sig af hverdagens mange små opgaver og er god til at indleve sig i dine følelser. Du bliver rørt når du møder denne mandetype, føler trang til at beskytte eller selv spille svag og vække hans beskytterinstinkt. Han må godt være lidt vag og tøvende, må godt tage et viskestykke og give en hjælpende hånd. Han skal ikke ose af maskulin styrke.

Det du reagerer på er hans udstråling af følelsesmæssig varme og intimitet, hans evne til at holde i hånd og være en støtte, at give tryghed. Han må ikke være den uafhængige, selvtilstrækkelige type, han skal have brug for dig og du for ham, der skal være en gensidig afhængighed. Det skal også helst være de blide følelser han udtrykker, ikke for mange vilde lidenskaber og uventede retningsskift. Du vil helst vide hvor du har ham.

Nu er det jo ikke sikkert at det er ham du får slæbt til alteret, han lever indeni dig og udtrykker egentlig nogen af dine egne egenskaber, som du dog har en tendens til at lade mændene i dit liv udspille. Og du reagerer ubevidst når du træffer en mand der rummer disse kvaliteter, føler I svinger med samme følelsesfrekvens. Din indre drømmehelt er altså ikke en helt i klassisk forstand, men mere en stabil familiefar, der kan finde hygge i familiens skød eller i tosomheden.

Din indre kvinde

Mand med Venus i Krebsen

Din indre partner er gjort af et blødt og ømt stof, hun er en rigtig modertype der elsker at drage omsorg for nogen, pusle om dig og opfylde dine behov. Du smelter når du møder denne kvindetype, føler en dyb indre samhørighed og falder gerne ind i rollen som det modtagende barn, blot for at komme tæt på. Din drømmekvinde har behov for nærhed, intimitet for at blive værdsat for sine følelser og det er netop disse følelser hun vækker og tilskynder hos dig. Hun må gerne være afhængig af dig, det får dig til at føle dig stærk.

Faktisk er du ikke så meget til de mere selvstændige, udadvendte, aktive kvindetyper når det drejer sig om KVINDEN i dit liv. Du falder altid mere for de blide, rolige typer også selv om det måske ikke er hende du ligefrem gifter dig med. Men hun står dit hjerte nært og et eller andet bliver antændt i dig når du møder en kvinde med disse egenskaber. Din indre kvinde er trofast, en du ved altid vil være der til at bakke dig op og tage dit parti og til at glatte dine bekymrede rynker ud når du er træt.

Du rummer selv disse følsomme, lidt indadvendte og omsorgsfulde sider og måske kan du leve dem ud samtidig med dine andre mere maskuline sider, men det mest sansynlige er at du lader andre kvinder leve disse kvaliteter ud for dig. Selv om du har sider der trækker i andre retninger vil du altid falde for den kvinde der spiller på sit moderinstinkt, ubevidst tiltrækkes du af hendes omsorg.


Din indre mand

Kvinde med Mars i Løven

Den mandetype der gør dig blød i knæene er en stærk, selvbevidst og stilfuld type. Du reagerer når du møder en der med naturlig selvfølelse stiller sig forest i køen, tager sig sine rettigheder og nonchelant tager den bedste plads. Din indre drømmehelt har ikke problemer med sit selvværd, i hvert fald ikke synligt, han kræver din fulde opmærksomhed, vil ikke dele sin førsteplads med andre. Han er en lidenskabelig, stormfuld elsker der gerne tager erobrerens rolle og giver dig en fornemmelse af at være den mest attraktive i hele verden.

Til gengæld kræver han også troskab og 100% hengivenhed fra dig. Du falder for de flotte gaver, den selvsikre fremtoning og også for den stædige lidt arrogante holdning. Han er værdig, nedlader sig ikke til mindreværdige opgaver og viser ikke svaghed. Så viser en mand en mere usikker, uselvstændig attitude kølnes din interesse.

Dette er dog et indre billede og om du får hevet ham med ind i ægtestanden er jo en ganske anden sag. Du rummer selv også disse kvaliteter, en indre glød og lidenskab, en selvbevidsthed og styrke som giver dig selv et behov for at være den styrende part. Men du kan sagtens have ladet mændene i dit liv spille denne rolle for dig og selv udfoldet en mere ydmyg side, det ved du bedst selv. Men når du har fanget færten af en mand der udviser disse kvaliteter er gnisten tændt.

Din indre kvinde

Mand med Venus i Løven

Din indre muse er en meget varmblodig kvinde, med en stærk selvfølelse, hun ved hvad hun er værd og spiller gerne på sine feminine fortrin. Hun er stolt og stærk, med værdighed og stil. Hun nyder gerne denne tilværelses luksus, tingene må ikke være middelmådige, de skal have format og kvalitet. Du antændes når du møder disse træk i en kvinde også selv om du har mange andre behov og facetter. Hun er en ubevidst styrende faktor i dit kærlighedsliv.

Din idealkvinde må gerne rumme en del utæmmet lidenskab, må gerne lade sanserne styre, blot hun ikke mister sin værdighed og bliver primitiv. Hun skal ikke være afhængig men kunne klare tilværelsen med stoisk ro. Din indre drømmekvinde opildner dig selv til at være stærk, uafhængig og stilfuld. Giver dig en fornemmelse af dit selvværd. Hun er populær og omsværmet, hvilket giver dig en mulighed for at spille helt, spille med musklerne eller på anden måde besejre hende og vinde i anseelse derved.

Du kan dog også selv have valgt ganske andre roller i tilværelsen, selv om du rummer disse stærke kvaliteter selv. Du kan have en tendens til at lade kvinderne i dit liv leve dine varmblodige, sanselige, dramatiske eller selvbevidste sider ud, give dem selvtilliden, livsappetiten og kreativiteten og selv udfolde andre evner i stedet. Men din interesse er vagt når du møder denne type kvinde, hvad enten du bryder dig om det eller ej, bliver du fanget af hendes udstråling.


Din indre mand

Kvinde med Mars i Jomfruen

Din indre helt er en mand med orden i sagerne, han har check på opvasken og tøjet, budgeterer fornuftigt og er ikke bange for at tage en tørn med i de daglige, praktiske opgaver. Han kan være lidt reserveret ved første øjekast, der skal noget til at tø ham op, men det er kun en spændende udfordring for dig. Når du møder en genert, tilbageholdende men redelig og sober fyr er du sat i svingninger. Han må gerne sætte pris på de små ting og det gør ikke noget at han ikke oser af selvtillid, men beskedent træder lidt i baggrunden.

Du vil typisk tiltrækkes af nøgterne, praktiske mænd, der ved hvordan man håndterer en skruetrækker, nogen som er fagligt dygtige, med en pæn portion kritisk sans, måske ligefrem et skarpt vid. Han skal være til at stole på, holde sine aftaler med præcision. Du er mere til de stille typer end de store bulderbasser, i hvert fald i dit indre. Han behøver ikke komme med de store kærlighedserklæringer.

Du har selv de samme tendenser, har en realistisk, fornuftig side, har faglig kompetence især på praktiske, måske håndværksmæssige områder, men du kan have en tendens til at lade mændene i dit liv leve disse sider ud for dig. Din indre drømmehelt er gjort af et ret håndgribeligt stof, med benene helt nede på jorden og selv om du måske har helt andre temaer kørende når det gælder partnerskab, så er reagerer du prompte når du får færten af denne mandetype.

Din indre kvinde

Mand med Venus i Jomfruen

Din indre drømmekvinde er en noget kølig, reserveret og fornuftig pige, hun er ikke lige sådan at komme ind på livet af men kræver en ihærdig indsats fra din side og selv små ting kan have afgørende betydning for hende. Du kan derfor ikke bare køre frem med fuld fart, men må nærme dig forsigtigt. Du tiltrækkes af kvinder der ikke åbent skilter med deres følelser, måske af sky, indadvendte typer eller måske af mere intellektuelle typer. Din interesse kølnes hvis de er direkte, tilgængelige og selvtillidsfulde.

Din indre muse er ingen sexbombe, hendes kvaliteter ligger et ganske ander sted. Hun er nøgtern, fornuftig, rolig med begge ben på jorden. Nogen vil måske tiltrækkes af en isklump for at finde ud af hvad der er indeni. Din indre muse inspirerer dig til at skelne, til at bruge din fornuft og til at holde ord. Selv om du har andre partnerskabstemaer, sker der noget i dig, i hvert fald ubevidst når du møder denne type kvinde.

Du rummer selv de samme egenskaber og måske bruger du dem også på mange områder, men det kan også være at du har overladt det til de kvinder du tiltrækker dig. Det er ikke sikkert at du tager denne indre drømmekvinde med ind i dit ægteskab, men hun er der et sted indeni og påvirker mange af dine beslutninger, mange af dine sym- og antipatier og får dig til at længes efter orden, fornuft og nøgterne, klare aftaler. Dine kvinder må helst ikke blive hylet ud af det følelsesmæssigt , men kunne bevare roen.


Din indre mand

Kvinde med Mars i Vægten

Din indre drømmehelt er en rigtig gentlemann, med pæne manerer, venlig, imødekommende og fair. Han er aldrig grov eller rå, men behandler sin dame med respekt. Er hensynsfuld og galant. Nogle ville måske opfatte ham lidt vattet, da han altid søger kompromisser og løsninger der kommer alle til gode. Han kan have svært ved at skære igennem af bare venlighed. Selv om det måske ikke er din ægtefælle vi her taler om, så er det den mandetype du reagerer på når du møder ham. Du falder for den stilfulde charme og de afslebne kanter.

Du vil typisk tiltrækkes af humoristiske, afslappede og lidt ukomplicerede typer, een som ikke nødvendigvis går i dybden eller viser stærke følelser. Han må godt blive på den pæne, polerede overflade. Men en vigtig ting er at han for alt i verden ikke må være egoist, han skal give plads til andre og til dig. Han må godt have et lunt glimt i øjet, flirte lidt og komme med en munter bemærkning. Men det skal være med maner og tilpasset situationen.

Din indre helt er samtidig en romantikker, kan lide hygge på tomandshånd, men også i større selvskaber, han kan lide at være sammen med andre. Du falder for det smukke og harmoniske. Du har selv de samme tendenser et sted indeni, har en rigtig rar og sød side, som viser hensyn og gerne gør som andre forventer, men du kan have en tendens til at lade mændene i dit liv udleve denne flinke side og falder så for det når du møder det i dem.

Din indre kvinde

Mand med Venus i Vægten

Din indre drømmekvinde er lidt af en skønhed, æstetisk, harmonisk og med fine afbalancerede træk, også opførselsmæssigt. Hun ved hvad der passer sig for en dame. Et lunt smil, en venlig imødekommenhed og humoristisk sans får din interesse vagt. Du har det dårligt med ubalancer eller grovkornede, selvcentrerede typer. Hun skal helst heller ikke reagerer med stærke følelsesladede scener, men roligt og stille vise dig vejen til balance. Din indre kvinde er nemlig den der viser dig hvor ligevægten findes.

Din indre muse er parat til en uforpligtende flirt, det behøver ikke at udvikle sig til mere, bare den romantiske stemning kan give en fornemmelse for hvad det kunne føre til. Hun er god til at skabe fred omkring sig og er en lise i en ellers fortravlet hverdag. Selv om du har mange andre behov og ikke nødvendigvis er gift med denne type, så er det hende du reagerer på med dit hjerte når hun krydser din vej. Du rummer selv de samme egenskaber, har en venlig, blid side og ved et eller andet sted hvordan man opfører sig pænt, du er også romantisk anlagt og har behov for fred og smukke omgivelser, men det er ikke sikkert andre får det at se, det kan være godt skjult i dit indre og du kan leve det ud gemmen dine kvindelige bekendte. Men når du møder hende, din muse, bliver du blid som et lam og får kontakt til en let, humørfyldt, ukompliceret side af tilværelsen, får selv et lunt glimt i øjnene.


Din indre mand

Kvinde med Mars i Skorpionen

Din indre mand er en meget intens, lidenskabelig type, der lader instinkter, følelser og sanser tale stærkt. Han tør give helt los og lader ikke kun de velansete følelser komme op, men giver plads til hele spektret. Han er både blid, øm og samtidig vild, passioneret ofte i en kaotisk blanding. Du tiltrækkes af den magnetiske, hemmelighedsfulde kraft han udstråler, bliver blød i knæene når du møder de utæmmede kræfter. Samtidig er han også en magtfuld type, der har kontrol og styr på drifterne når han vælger det. Når han slipper dem løs er det så for fuld udblæsning.

Du er ikke til de pæne overfladespil når det drejer sig om din kontakt med det mandlige univers, er han for sød og vattet kølnes din interesse eller hvis han er for åben og ligetil. Det enkle og ukomplicerede fænger dig ikke. Der ligger en dybere glød og venter på en voldsommere antændelse. Det må gerne vælte dig over ende så du må kapitulere totalt. Ofte tiltrækkes du decideret af mere problematiske typer, med dybder eller knuder som kræver en speciel indsats fra din side.

Du rummer selv disse sider i dit indre selv om du ofte lader mændene i dit liv udspille dem. Du rummer stærke seksuelle kræfter og dybe ulmende følelser der som gåder pirrer og tiltrækker din opmærksomhed. Dette viser ikke nødvendigvis den mandetype du gifter dig med, han er din indre helt og vejviser og må leves ud hvor der nu gives ham plads i dit liv. Men det er ham der får det til at fænge.

Din indre kvinde

Mand med Venus i Skorpionen

Din indre partner er en meget frodig og sanselig kvinde der nok ved hvilke strenge en kvinde kan spille på. Ikke alle lige pæne og polerede. Hun har en magnetisk, seksuel udstråling der ikke er bange for at vise hvilke drifter der driver hende. Hun er på een gang fascinerende hemmelighedsfuld, med skjulte dybder og konfronterende, provokerende, visende åbent sine erotiske hensigter. Hun er ikke nem, hun kræver afgjort sit mandlige modspil af en vis karat. Du fænger ikke på det enkle, pæne, borgerlige samspil. Du vil udfordres og mærke følelsernes vildskab.

Måske ikke ved selv at udtrykke dem, for det kan du have en tendens til at lade kvinderne i dit liv gøre for dig. Men din indre muse vil tirre dig, friste dig og vise dig at kærligheden har mange ansigter, ikke alle lige smukke men med hver deres værdi. Din indre kvinde har både en helt tillukket side i sit væsen og en altopslugende side når hun overgiver sig og helt giver sig hen, hun kan mestre mange af følelseslivets nuancer, fra den blideste poesi til de voldsommeste uvejr.

Men hun skal vindes først, - hun kommer ikke af sig selv, frivilligt. Du rummer selv mange af de samme egenskaber, også selv om du ikke lever dem ud, og selv om du også har mange andre sider i dit kærlighedsliv. Det er dog denne type der får dig til at reagere, heftigt og intenst. Om hun bliver din faste partner og trofaste følgesvend er så en ganske anden sag. I virkeligheden eksisterer hun kun i dit indre.


Din indre mand

Kvinde med Mars i Skytten

Din indre mand er lidt af en eventyrer, flyvsk og frihedskrævende og samtidig munter og legesyg. Han tager ikke tilværelsen særlig alvorligt, har en ukuelig tro på at ting nok skal lykkes for ham. Han kan ikke lide at forpligte sig og slet ikke hverdaglivets rutiner, han er ikke så meget til bleskift eller opvask, men er der eventyr i luften er han straks fyr og flamme. Han kan sætte humør i dig, få dig til at prøve ting du ellers ikke turde og han er god til at finde udveje og åbne nye døre.

Du tiltrækkes af den frie fugl, af den evige ungkarl og drømmer om at drage til spændende, eksotiske steder. Du er ikke så meget til den ansvarsfulde type eller den stærkt følelsesladede, men møder du en lystig svend er din interesse vakt. Du kan sagtens rumme mange andre facetter i dit kærlighedsliv og i dit parforhold, og du bliver ikke nødvendigvis gift med denne type. Men møder du ham anslår han nogle stærke strenge i dig og du føler dig tiltrukket af hans muntre, sorgløse charme.

Du rummer selv disse sider i dit væsen, ofte vil du dog lade mændende i dit liv udleve dem og nyde at se dem udfolde sig. Men også du har et stort frihedsbehov og et muntert legebarn som lever i forening med dine andre egenskaber. Din indre drømmehelt er med til at give dit liv mere glæde, gøre dig mere nysgerrig efter tilværelsens mange oplevelser og kan anspore dig til at udvide din horisont.

Din indre kvinde

Mand med Venus i Skytten

Din indre partner er et livligt, sorgløst pigebarn som er fyldt med nysgerrighed og ganske letsindigt kaster sig ud i nye eventyr. Hun spreder glæde med sin muntre facon, er måske knap så trofast, men oprigtig. Hun vil ikke bindes men søger friheden, er altid på farten, levende og åben for det der rører sig omkring hende. Hun kan lokke dig med på eventyr, få dig til at slippe forbeholdene og vanerne. Hun indgyder dig tro på tilværelsens mange spændende muligheder.

Din indre muse er måske knap så kvindelig efter de klassiske normer, hun har en maskulin drift, en søgende sjæl som ønsker at opleve, at lære, at undersøge tingene. Hun er videbegærlig, men ikke efter tør boglig lærdom, hun ønsker at mærke livets puls og tage ved lære af alt omkring hende. Et naturbarn som kan inspirere dig til at være åben og nysgerrig selv. Du reagerer når du møder denne kvindetype, det fænger i dit indre og selv om du sagtens kan have andre sideløbende temaer er hun din indre guide til det kvindelige univers.

Du rummer selv disse sider, men vil ofte lade kvinderne i dit liv leve denne side ud for dig. Du tiltrækkes af kvinder med disse egenskaber også selv om hun måske ikke bliver din livsledsager. Hun vil dog altid være med dig, for hun er en del af dig, en del der beriger dit liv med en åben, tolerant holdning, en trang til at udvide dine horisonter og sætte dig nye mål, at sætte dig ud over hverdagens trivielle gøremål.


Din indre mand

Kvinde med Mars i Stenbukken

Din indre mand hører til de mere stille, måske lidt formelle. Han er forsigtig, ikke den der viser sine følelser åbenlyst. Ved første øjekast er han reserveret, lidt kølig og snusfornuftig, men kommer man ind bag facaden ligger der en stærk loyalitet og en evne til at arbejde for et forhold. Han er lidt af en arbejdsnarkoman, en slider og man skal ikke regne med at han har tid eller lyst til den mere festlige, underholdende side af tilværelsen. Han er dog en trofast støtte, til at regne med, hvis man har brug for ham.

Du tiltrækkes af den mere konventionelle mandetype, måske lidt af en faderskikkelse, en der har check på sin tilværelse og som sætter sig nogle fornuftige mål. Han vil noget, er ikke bare tilfreds med det der kommer af sig selv, men anspores af udfordrende arbejdsopgaver. Din interesse kølnes straks hvis du møder en mere vattet, svag eller følelsesladet type. Din indre drømmehelt er en autoritetsfigur, en der tør påtage sig et ansvar, en der er voksen.

Du rummer selv disse sider i dit væsen, ofte vil du dog lade mændene i dit liv leve denne rolle ud for dig og du tiltrækkes dermed af netop denne type mand. Du kan sagtens have andre temaer kørende i dit kærlighedsliv og i dit parforhold, men din interesse er straks vagt når du møder HAM. Din indre partner er med til at lære dig selv ansvar, til at få hold på realiteternes verden og til at tage styretøjet i egne hænder.

Din indre kvinde

Mand med Venus i Stenbukken

Din indre partner er en kølig, checket dame med faste principper og noget reserveret i første omgang. Det tager tid at vinde hendes tillid, du skal gøre dig fortjent til hendes interesse. Lidt modstand, en afvisende attitude virker stimulerende på din interesse, du føler trang til at overvinde barrieren og komme tættere på. Hun må gerne have ambitioner, have et mål med sin tilværelse. Hun er ikke så meget til sjov og ballade, hun er alvorlig.

Din indre muse er måske knap så kvindelig, hun er ikke blød, rund og føjelig og det er ikke det som vækker din interesse. Hun kan være en hård nød at knække, men hun ansporer dig til udholdenhed, til at tage ansvar og også at forholde dig til tilværelsens mere alvorlige sider. Du kan sagtens have andre temaer kørende når det drejer sig om parforhold og kærlighed, men dette er et vigtigt et, for det afspejler din indre kvinde.

Du rummer selv disse sider, men vil ofte lade kvinderne i dit liv leve denne side ud for dig. Du tiltrækkes af kvinder med disse egenskaber, fordi det giver en genklang i dig, da du selv har denne seriøse, alvorlige og ambitiøse side. Du forventer ikke det lette og sorgløse, men lærer via din indre muse at forpligte dig. Det er ikke sikkert det er hende du gifter dig med, men du bærer hende med ind i alle relationer til kvinder, for hun er billedet på den kvinde du dybest set tiltrækkes af. Hun er en del af dig selv.


Din indre mand

Kvinde med Mars i Vandbæreren

Din indre drømmemand er lidt af en rebel, han ønsker total frihed, går sine egne veje og vil ikke have andres indblanding. Han bestemmer selv og passer det ham at være på tværs, ja så er han det. Han kan hurtigt skære sig fri af omklamrende bånd, ønsker ikke for tætte, intime kontakter. Han sætter sin frihed højere. Din drømmehelt er helt sin egen og du kan ikke vide hvor du har ham og måske er det netop det du tænder på, det uforudsigelige, uventede og eventyrlig. Han er nemlig frisk på nye spændende eventyr, går gerne helt nye veje og gerne foran alle de andre.

Du tiltrækkes af en ret ukonventionel mandetype, een som ikke lader sig diktere af normer eller vaner. Han udviser heller ikke den store ømhed, følelser er ikke lige ham. Men han er god til at tage et initiativ, til at overraske dig og finde på de mest skøre ting. Du kølnes mere når du møder en følsom type eller en mere traditionel mandefigur. Men møder du een der går på tværs af strømmen har han vagt din interesse.

Du rummer selv mange af disse facetter, har en indre trang til uafhængighed, men måske har du en tendens til at lade mændene i dit liv spille denne rolle. Din indre partner opildner dig til at stå på egne ben, til at prøve noget nyt og til at vælge friheden. Det er ikke sikkert han bliver din faste partner og du kan sagtens have sideløbende andre temaer omkring dit parforhold, men du tænder når du møder denne oprørske individualist.

Din indre kvinde

Mand med Venus i Vandbæreren

Din indre muse er en noget speciel dame ikke sådan lige at blive klog på og ikke nem at holde fast på. Hun er ikke så varmblodig eller blød og følsom, hun sætter sin hat som hun vil, bestemmer selv fart og retning over sit liv. Hun kan være et spændende, stimulerende bekendtskab, men næppe en varig ledsager.

Din indre muse stimulerer din egen frihedstrang, ægger dig til at løsne båndene og drage ud på eventyr. Hun er en sand oprører, lader sig ikke begrænse af normer, men vælger frit at prøve sine impulsive lyster af, når og hvor hun vil. Hun har mange sjove indfald og ideer, lever i det hele taget mere i hovedet end i følelserne. Du tænder netop på disse egenskaber, bliver nysgerrig og stimuleret af et frisk og måske frækt modspil. Din interesse kølnes straks mere når det er en uselvstændig, følende kvinde som ønsker tryghed og bånd. Din idealkvinde er en ægte frihedsgudinde.

Du rummer selv disse sider, men vil ofte lade kvinderne i dit liv leve denne side ud for dig. Du tiltrækkes af det viltre, udfordrende og ukonventionelle. Det er ikke sikkert hun bliver kvinden i dit liv, den eneste ene, for du kan sagtens have andre temaer der bestemmer dit partnervalg. Men din indre kvinde får dig til at reagere, komme op på dupperne når hun viser sig i skikkelse af en kvinde i den ydre verden. Du falder for kvinder der kan stå på egne ben, for dem der tør gå deres egen vej.


Din indre mand

Kvinde med Mars i Fiskene

Din indre drømmehelt er skabt af et ganske blødt og sensitivt stof, han har ikke den store styrke eller gennemslagskraft, men masser af fantasi, høje idealer og en kreativ, drømmende natur. Han ligger langt fra den klassiske heltetype. Er langt mere indadvendt, passiv og afventende. Han er typen der får en kvinde til at føle trang til at handle på hans vegne, beskytte ham eller bare rette lidt på tøjet. Han kan være kaotisk, ustabil og meget påvirkelig af alt der kommer udefra. Han har næppe meget styr på sit liv.

Du tiltrækkes af det lidt vage, kejtede udtryk, hans hjælpeløshed eller hans mangel på interesse i den materielle, borgerlige verden. Du stimuleres af hans mystiske væsen, hans uforklarlige adfærd eller af hans kunstneriske, spirituelle, søgende holdning til tilværelsen. Du mister interessen hvis du møder een der kan klare sig selv, en der er stærk og dominerende, men møder du een der ser ud til at have mistet orienteringen, en der opgivende trækker på skuldrene eller ser bønligt, bedende på dig er du solgt.

Du har selv disse sider i dit indre, har en blid, drømmende og fantasifuld, kaotisk side som du dog ofte lader mændene i dit liv overtage. Du kan have mange andre egenskaber og mange andre temaer i dine parforhold, men dette er centralt for hvad du reagerer instinktivt på hos mænd. Din indre mandefigur kan lære dig at give slip på den fysiske, konkrete verden og rejse ind i en anden dimension, puste til dine idealer og vække romantiske længsler.

Din indre kvinde

Mand med Venus i Fiskene

Din indre muse er en yderst blid og følsom type, hun er som af en anden verden, æterisk og svær at forstå. Hun er vævet af drømme og idealer, har næsten ikke fodfæste i den virkelige verden. Hendes væsen har rod i myter, i indre billeder. Hun er lidt hjælpeløs, har svært ved at skifte hjulet på sin bil eller tage kontante beslutninger. Hun lader sig let påvirke af det der foregår og lader sig let forføre. Hun er meget romantisk anlagt, elsker sværmeriet og forelskelsen, men ikke hverdagen eller den fysiske udfordring.

Din idealkvinde er meget sårbar, men også meget medfølende og hjælpsom, indstiller sig gerne på dine og andres behov. Du smelter når du møder denne sarte kvinde, hun kalder på dine beskytterinstinkter, får dig til at føle dig mandig og stærk. Du er ikke så meget til checkede, stærke kvindetyper, selv om du sagtens kan have andre temaer kørende i dine relationer til kvinder. Men møder du denne lille, forvirrede, sensitive kvinde er følelserne vagt.

Du rummer selv disse egenskaber, har en meget blid og sensitiv side af din natur og din muse ansporer dig til at mærke efter, at tillade dig selv at være sårbar og svag ind imellem, at finde de blødere nuancer i kærligheden også. Men du har sikkert en tendens til at lade kvinderne i dit liv spille denne rolle for dig. At leve din indre romantiske, idealiserende sjæl ud.


Tilbage