StjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerne

Introverte/ekstroverte ascendanter – at være udenfor eller ej?

Tina H. Carlsen d. 28.08.2019 22:04

Kender I det, at man godt kan føle sig lidt anderledes eller udenfor i forhold til sine omgivelser og sin familie, uden at der dog behøver at ligge nogen årsag bag?

Sådan havde jeg det på et tidspunkt, indtil det gik op for mig, at stort set alle mine familiemedlemmer har ekstroverte Vægt- eller Løve- ascendanter, mens jeg selv har en introvert Tyre-ascendant.

Vægt-ascendanterne er ekstremt socialt anlagte, de elsker at være sammen, at feste, høre musik, at underholde, at snakke med hinanden - og om hinanden - på godt og ondt. Alt og alle må inddrages, og der må meget gerne være lidt drillende ’krig på kniven’ en gang imellem, så der er noget at snakke om. Til gengæld brænder det hele hurtigt ud, når næste spændende emne kommer for dagen. Kedeligt er det aldrig.

Løve-ascendanterne er meget stolte og fysisk stærke og går meget op i deres fysik og sundhed. De kommer meget ud, de træner meget, og de elsker at vise resultater. De vil helst have publikum og ros, men de kunne aldrig finde på at bede om det selv. Mangler opmærksomheden kan de godt finde på at skabe drama omkring deres person indtil de får den ros, de har fortjent. De er meget omsorgsfulde og inddragende, hvis de finder ud af, at nogen bliver holdt udenfor fællesskabet.

Den introverte Tyre-ascendant har ikke brug for alt det sociale renderi og forstyrrende snak. Den vil gerne have fred og ro, så den kan koncentrere sig om fordybende en-til-en-nærvær (ad gangen), så den kan forundres over livets forskelligheder og analysere på det alene. Det betyder ikke, at den ikke interesserer sig for sine omgivelser eller holder af dem tværtimod, den synes at det er dejligt at opleve alt det liv og aktivitet, der er i periferien.

Så hvis du også undres over, at du selv eller et af dine familiemedlemmer opfører sig anderledes end andre i sociale sammenhænge så prøv at undersøge balancen mellem introverte-/ekstroverte mennesker i dine omgivelser. Det kan have en ganske naturlig forklaring, og behøver slet ikke at betyde, at nogen holdes udenfor. Alle er bare forskellige. Selvfølgelig varierer det også meget alt efter folks soltegn og aspekter til ascendanten/descendanten, nogen har fx Solen på ascendanten og andre har Neptun på descendanten. Det gør bare det hele endnu mere spændende.

God fornøjelse :-)


Tilbage