StjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerne

Progressive Nymåner og gamle elefanter.

Annemette Pedersen, sidst opdateret d. 05.09.2019 08:47.
Oprindeligt indlæg d. 04.09.2019 21:24

Er det måske sådan, at når man opfører sig som en elefant i en glasbutik, så kan det være fordi, at man er ved at være færdig med en progressiv Månecyklus? Man ved det bare ikke selv - endnu.

Når jeg har fået den tanke, så var det egentlig fordi jeg fornylig bemærkede, at Trump, her i september, løber ind i en progressiv Nymåne. Her er der ikke plads til astro-tekniske forklaringer, men det vil kort sagt sige, at en 30-års livscyklus slutter, og en ny begynder. Ikke lige på dagen, slet ikke, for man har nok ubevidst i et stykke tid arbejdet sig hen imod, at noget man har gjort og interesseret sig for i lang tid, er ved at tage en ende, og man ved ofte ikke klart endnu, hvor man egentlig er på vej hen.

 

 

 

Det fik mig selvfølgelig til at tænke på, om Trump mon genopstiller til det amerikanske præsidenvalg i november 2020. Selv har Trump allerede udtalt, at han vil genopstille til nomineringen i foråret, men gør han det, så skal det nok lykkes ham ikke at blive genindsat, for også andre faktorer i Trumps horoskop tyder på, at han virkelig skal beskæftige sig med noget andet end igen at være USA’s præsident:

  • Progressivt har både Sol og Måne, siden sidste præsidentvalg, flyttet sig fra Løven til Jomfruen. En øget beskedenhed kunne måske indfinde sig, og måske også en trang til mere konkrete arbejdsresultater. Det har nok ikke samme interesse at stå på scenen længere.
  • Ser man på den traditionelle Firdaria-teknik, så har Trump lige skiftet fase fra Rahu til Ketu. Det tyder ligeledes på at give slip og ikke føre sig så meget frem.
  • I nov. 2020 når Trump en fuld Måneknuderunde - en 18-årig cyklus – hvilket peger på et vigtigt kapitelskifte.
  • Og anvender man Kündig-solnøgle rammer Trumps progressive MC hans radix Pluto i 2020, hvorfor en ændret målsætning må komme på tale.

Det må være nok astro-babble for nu.

 

Om selvsabotage

Trump er (især) på det sidste blevet kaldt en elefant i en glasbutik, og The Washington Post skrev forleden om “Trumps tabte sommer” med mange missede muligheder, samt det de kaldte hans seneste “selvsabotage”, med reference til flere ret uheldige optrædener. “Selvsabotage” syntes jeg var et interessant ord i forbindelse med en progressiv Nymåne, for selv om man måske ikke selv ved, at man er ved at afslutte en længere aktivitets- eller interesseperiode, så går man måske direkte efter det alligevel – enten at gå eller at blive gået, eller måske begge dele. Ubevidst selvfølgelig, det er derfor, man kan tale om selvsabotage.

 

 Credit: Paul Zanetti, Australia

 

De seneste dages medieomtale af Lars Løkke fik mig igen til at tænke på ordet selvsabotage, for når man, som regeringsleder, stiller sig op lige før et valg og melder ud, at man gerne vil danne regering med det største oppositionsparti – og ikke taler med sit eget parti om det – ja, så er der måske også en progressiv Nymåne (selvsabotage) på spil her? Og jo, det var der sør’me: vi kender ikke Løkkes præcise fødselstidspunkt, men alene fødselsdatoen fortæller os, at en progressiv Nymåne falder engang mellem nov. 2018 og nov. 2019. Løkke står i øvrigt, ligesom Trump, også lige foran en Måneknuderunde, i marts 2020, så også her varsles der kapitelskifte, men jeg skal ikke dybere i hverken Trumps eller Løkkes horoskoper her, blot konstatere at også for Løkke er der, astrologisk set, vigtige livscyklus-skifter i gang.

 

Om elefanter

Trump omtales som sagt som en elefant i en glasbutik, og i forbindelse med Løkkes afgang fra Venstre taltes der om “elefanten i rummet” – som dog ikke var Løkke selv, men den magtkamp man ikke talte åbent om. Hvad er det med de elefanter? Samme dag som Løkke gik af, købte Fødevareminister Mogens Jensen fire pensionerede cirkuselefanter for 11 millioner kroner - de skulle nemlig have et velfortjent otiom. Det skal Trump og Løkke måske også, eller også skal de, mere sandsynligt, i gang med noget helt nyt, som passer dem meget bedre. 

Sjovt nok var det den indiske elefantgud Ganeshas fødselsdag i går, d. 2. september. Shri Ganesha er gud for visdom, intelligens, uddannelse, held og skæbne, for porte, døre, husstanden og skriften - og han er også den, der rydder forhindringer af vejen. Som man jo ofte skal, når man skal i gang med en ny livsfase, så måske er det ikke så helt tilfældigt, at elefanterne dukker op, når man når til en progressiv Nymåne. Prøv at læg mærke til det:-)

 

 

Horoskopdata:

Donald Trump - Natal Chart
14 Jun 1946, 10:54, EDT +4:00
Jamaica hospital New York, 40°N42'03'', 073°W49'02''
Geocentric Tropical Zodiac

Lars Løkke Rasmussen - Natal Chart
15 May 1964, 12:00, CET -1:00
Copenhagen Denmark, 55°N40', 012°E35'
Geocentric Tropical Zodiac


Tilbage