StjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerne

Carstens dagbog 090420

Carsten Peitersen d. 09.04.2020 09:23

Jeg er længere end halvvejs med brædderne. Gangbroen ligner det, den skal ligne, når den er færdig. Den er absolut farbar ud forbi drivhusets dør.

Da dagens sidste bræt var skruet i, inviterede jeg fruen ud i glashuset til et glas vin. Det er jo selve sindbilledet på det drivhus. Et sted - en verden - hvor vi kan sidde uforstyrret midt blandt velduftende blomster og nyde vinen, en kop the eller en god kop kaffe. Jeg skal også have fat i et lille, rundt bord med tre fødder, så det ikke vipper. Så vil vi kunne indtage et enkelt måltid. Håber blomsterne synes, det er ok.

Nå, men det altså en slags milepæl, vi har nået. Vi er mere end halvvejs, og selvom jeg har et par dages arbejde tilbage, så har jeg forbundet to verdener. Jeg har bygget bro imellem mit hus og mit drivhus. Det skete i går. I går blev også en anden slags bro etableret. Jeg så først nyheden om den i går aftes, men den var altså fra den tidlige formiddag. Der var endda en videostump med. Man så et gigantisk fly lægge an til landing. Det var angiveligt ude i Kastrup, der hvor jeg er født og opvokset. Og nu kom den her ufatteligt store maskine flyvende og landede. Så sprang klippet nogle minutter videre, og man så nu maskinen stå der på jorden, tung og nærmest overnaturlig, for den havde åbnet forenden som en mund. En meget stor mund. En mund så stor, at den var en af giganterne værdig. Ud af munden havde små mennesker travlt med at slæbe kasser, som de så var ved at stable på jorden lidt væk fra flyet. Måske var de en anelse nervøse for at bæstet skulle ombestemme sig og sluge det hele igen og flyve sin vej. Men de så nu ikke sådan ud. Alt så lige så velovervejet og organiseret ud. som man ville have forventet at en stor leverance af coronamasker fra Kina med verdens næststørste fragtfly ville være.

Der er heldigvis et tidspunkt med denne nyhed, så vi kan få os et horoskop:

 

 

De tunge drenge - Saturn, Pluto og Jupiter - har placeret sig i ottende hus sammen med asteroiden Pallas - som jeg egentlig ikke har nogen erfaring med - for ligesom at understrege situationens alvor. Mars er allerede videre inde i niende hus, måske for at bane vejen for et betydeligt internationalt samarbejde. Solen er i Vædderen. Der er den pr definition en gylden ambassadør, hvilket må siges at virke forfriskende ovenpå tiden med en orange klovn. Men hvad der især falder i øjnene, er knuderne på asc - aksen. Rahu, den store mund står direkte på dette horoskops ascendant. Nu ved jeg hvordan dragens mund ser ud, for den landede i Kastrup, mit barndomsland, onsdag kl. 9:40.

Jeg tror også, at jeg ved, hvordan Kina er. Kina er Ketu. Meget vis og klog, ganske nøjsom, kan angiveligt holde sig kørende på en skål ris dagligt. Og måske er det her, vi finder betingelserne for denne luftbro til masketransport. Første og syvende husspids fortæller altid om betingelser. Du får de her masker. Til gengæld får jeg .... Og det er helt som det skal være. Vi skal jo have de her masker. Det siger Pluto. Ellers dør de mennesker, der vil redde os.

 


Tilbage