StjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerne

Jupiter som superspreder

Cathrine Oppenheim d. 24.06.2020 15:46

Vi nærmer os dagen, hvor Jupiter går i konjunktion med Pluto for anden gang. Første gang var den 5. april 2020, og anden gang sker konjunktionen den 30. juni 2020. Ved konjunktionen den 5. april blev Covid-19 epicenter flyttet fra Europa til USA.

I disse dage kan man i medierne læse om frygten for en 2. bølge af Covid-19.  Allerede næsten inden den første bølge har lagt sig. I Europa frygter man en opblussen efter genåbning af de fleste europæiske lande, hvilket næppe kan undgås. I hvert fald må vi leve med en opblussen her og der, da virus ikke er udryddet, og en vaccine ej heller fundet.

I den seneste tid er ordet og begrebet ”Superspreder” blevet et ord, som alle efterhånden er blevet gjort bekendt med. Planeten Jupiter har ”spreder” egenskaben i sig, og i mødet med Pluto bliver Jupiter til en ”Superspreder”. Det passer ind i formodningerne om, at en 2. bølge er på vej og nærmest uundgåelig.

Som det ser ud lige nu, er spredningen nærmest eksplosiv i USA og i flere andre verdensdele, hvilket falder sammen med den kommende konjunktion med Pluto. Ud fra den astrologiske anskuelse, vil smitten sprede sig i dagene omkr. 30. juni. Om vi i Danmark også er omfattet af en såkaldt 2. bølge, er tvivlsomt, det vil de kommende uger vise.

Den 3. og sidste konjunktion falder den 12. november i år. Det kan betyde en 3. bølge, der skyller ind over vores verden – og den kan samtidig betyde afslutningen af epidemien. På det tidspunkt, kan en vaccine være opfundet, som kan være med til at sætte en stopper for Covid-19. Ganske kort tid efter, den 19. december, går Jupiter ind i Vandbæreren. Det skifte, samt mødet og konjunktionen med Saturn i Vandbæreren den 21. december, bør indikere en afslutning på Covid-19, hvorefter virus gradvist dør ud.

I denne uge sker der et planetskifte. Mars går i Vædderen den 28. juni og bliver stående i tegnet – året ud og får sin retrograde periode i Vædderen. Mars er stærk i eget tegn, men kommer i kvadrat til Pluto, Jupiter og Saturn i Stenbukken. Det bliver på alle måder en meget spændende tid…………


Tilbage