StjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerne

Uge 45 (Hele verden venter på svar)

Brian Teglgaard, sidst opdateret d. 30.10.2020 21:09.
Oprindeligt indlæg d. 30.10.2020 17:41

Det er flere uger siden, jeg har skrevet ugehoroskoper for denne uge. Det sker, at ugen er fattig på eksakte aspekter, og det gælder bestemt uge 45, 2020. Der er kun ét aspekt, og det er torsdag, hvor Merkur danner kvadrat til Saturn. Merkur står bomstille og går direkte tirsdag den 3. november.

Der er virkelig ikke ”hul igennem”, og særlig udfordrende var det at skrive dagshoroskoperne for denne uge, som i øvrigt blev forfattet under selvsamme retrograde Merkur. Det ligner en situation, hvor alle går og venter på svar.

Er det hele verden, der går og venter på svar? Så må ugens vigtigste begivenhed handle om udfaldet af valget i USA!

Leger vi lidt med ”ugens aspekt” – kvadratet mellem Merkur (i Vægt) til Saturn, der samtidig er i kvadrat til Pluto og Jupiter (alle i Stenbuk), kan det måske netop vise hvad der sker i USA. Lederskab er vist af Stenbukkens tegn og magten af Pluto. Det er nærliggende at sætte de to præsidentkandidater til at repræsentere henholdsvis Saturn og Jupiter. To kandidater der bejler til magten.

Der er en forventning om, at valgresultatet kommer umiddelbart efter valget, men kan vi overhovedet regne med det. Merkur der står stille, men godt nok går direkte på valgdagen. Det efterfølges af den omtalte Merkur-Saturn kvadrat, som jo mere ligner en forsinkelse af det, vi alle venter på.

Postvæsenets håndtering af brevstemmer, postkasser, der er blevet nedtaget og det hidtil største antal brevstemmer, der først må tælles op fra den 3. november, passer fint med hvad Merkur foretager sig. Den er mildest talt overbebyrdet (i kvadrat til både Saturn, Pluto og Jupiter) og bagud.

Hvis verden ikke får svar omkring valget i uge 45, så kommer der til gengæld til at ske noget i ugen efter, hvor der er alt andet end stille – også hvad aspekter angår!


Tilbage