StjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerne

Velkommen til denne blog

Annemette Pedersen d. 21.08.2019 20:00

Horoskopbladet Stjernernes nye blog.

 

Kære læsere!

Tanken med denne blog er, at bladets skribenter kan åbne posen lidt for, hvad de sådan ellers er optaget af rent astrologisk. Vi håber, at vi dermed kan supplere det fysiske blads længere artikler med kortere indlæg om måske også lidt mere aktuelle emner. Her har vi jo ingen tidsmæssig forsinkelse pga. trykning osv.  

Det er meningen, at bladets læsere skal kunne kommentere på blogindlæggene, men i første omgang åbner vi langsomt for faciliteterne. Vi lægger derfor ud med, at Tina og Annemette løber bloggen i gang med ca. et ugentligt indlæg, uden mulighed for kommentarer.

Når vi så har set, at dette fungerer fint, vil vi åbne for flere skribenter og for læsernes kommentarer – rækkefølgen ufortalt.

Vi håber, at I tager godt imod initiativet, og har I kommentarer til selve bloggens funktionalitet, kan de altid skrives til bladets mail: redaktion(snabel-a)stjernerne.dk

 

Bloggens fødselshoroskop

Bloggen har vi ladet blive “født” på et horoskop, der både rummer en Måne/Uranus konjuntion samt en hel del planeter i 7. Hus.

 

 

Måne-Uranus konjunktionen ville vi, til dette formål, godt have haft i 3. hus. men så ville Saturn/Pluto rykke ned omkring Ascendanten, og så skrappe har vi nu heller ikke tænkt os at være:-)

Med det her horoskop har vi Merkur på DC og Jupiter på MC - i trigon og i opløftende ildtegn. Og så et dejlig samling af planeter i 7. hus - for vi skal jo gerne nå ud til kunderne. Dette håber vi så kan ske gennem Vandbærerascendanten - teknologien.

Jupiter-Neptun kvadraten i Skytte-Fisk kan muligvis få bloggens skribenter ud på det rigeligt vidtløftige plan, men så er det måske meget godt, at der er en stærk Saturn i 11. hus, som også styrer Ascendanten. Mon ikke det borger for en redaktion, der i det mindste forsøger at holde os ved jorden.

Om dette så lykkes godt, må læserne afgøre. Bloggens første indlæg, om "Voynich Manuskriptet" er faktisk temmelig vidtløftigt, da det handler om et meget mærkeligt mysterie - læs med ved at klikke på indlægget i menuen til højre. 

Mange hilsner

Redaktionen


Tilbage