StjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerne

Stjernernes samling af fødselsdata:

Fødselsdata:
Vist i:
Planeter:
Huse:

Databasen består hovedsagelig af data for horoskoper, der har har været bragt i Stjernerne lige fra vi startede i 1956.
En del af horoskoperne har været bragt flere gange, og nogle af dem i flere versioner.

Vores målsætning er, at databasen jævnligt bliver opdateret.

I de tilfælde, hvor vi har kunnet skaffe nyere data, som vi har vurderet er mere pålidelige end de oprindelige, har vi rettet dem, hvorved de naturligvis kommer til at afvige fra de data, der oprindelig har været angivet i bladet.

Vi har forsynet de enkelte data med en pålidelighedsangivelse efter den internationalt anerkendte "karakterskala": Rodden-Rating.

RODDEN RATING

AA
A
B
C
D
X
XX
Fødselsattest eller noteret af familie etc
Ifølge nærmeste familie eller bekendte
Biografi eller autobiografi
Kildeangivelse mangler
Ukvalificerede eller modstridende oplysnigner
Dato, men intet klokkeslæt
Både dato og klokkeslæt usikre

Lois Rodden er skaberen af den mest kendte fødselsdatasamling i verden. Efter hendes død i 2003 og nogle turbulente år, blev databasen overtaget af AstroDienst, der har lavet det til et open-source Wiki projekt: Du finder AstroDatabank her: www.astrodatabank.com

I Stjernerne har der gennem årene også været bragt en lang række artikler med horoskoper uden tidsangivelser. Disse artikler/horoskoper kan findes i hver årgangs indholdsfortegnelser, som bliver bragt i alle marts-numrene af Stjernerne.

Hvis du har kommentarer, tilføjelser eller rettelser til vores database, modtager vi dem gerne på redaktion@stjernerne.dk.