StjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerne

 Redaktionen

 


 

Cathrine Oppenheim (ansvarshavende redaktør)

Født i 1956. Uddannet Bibliotekar i 1983. Diplomuddannet astrolog på Irene Christensen Instituttet i 1988 og har haft egen Astrologpraksis siden 1988. Begynder at undervise i astrologi og kiromanti fra 1989. Skribent på Månedsbladet "Stjernerne" siden 1990 og ansvarshavende redaktør af "Horoskopbladet Stjernerne" siden september 2014. Skribent på ugebladet "SØNDAG" siden 2013. Specialer: Fødselshoroskoper korrigeret ud fra Kündig-metoden, øjebliksastrologi, Kollektive Stjernetegn.  

 


 

Lillian B. Jensen

Uddannet Astrolog på I.C. Instituttet i 1977. Skribent på Stjernerne fra 1987 og ansvarshavende redaktør. på "Månedsbladet Stjernerne" fra 2002 - 2014. lærer på I.C. Instituttet fra 1989 - nu indehaver af I.C. Instituttet. Medarbejder på Astrolofonen. Forfatter af tydningstekster til Argus programmet.

  

 

Tina H. Carlsen

Diplomastrolog fra I.C. Instituttet i 1991. Skribent.
Administrativ blæksprutte på Stjernerne siden 1/1-2017. Har før da arbejdet som administrativ leder i en bank i mere end 30 år. 

 

 

 

Brian Teglgaard

Diplomastrolog fra Skandinaviens Astrologiskole i 2006. 
"Egentlig var jeg bare nysgerrig og begyndte at læse i min fritid, ved siden af mit job som ejendomsmægler. Men det blev hurtigt til ægte interesse for astrologien, der ikke var til at slippe igen. Siden 2007 har jeg været registreret med egen astrologipraksis og har lagt horoskoper i fritiden. I 2014 blev fritidsbeskæftigelsen til mit fuldtidserhverv.
Du kan læse mere om mit virke på www.stjernesvar.dk "
 
 
 
 

Louise Bunnage

Uddannet cand.scient.soc inden for antropologi og socialvidenskab. Begyndte at studere astrologi i 2008 og har foruden 4 års studier på I.C. Instituttet taget en række kurser inden for bl.a. evolutionær astrologi. Stiftede AstroLab i 2018, som tilbyder astrologi-sessioner for enkeltpersoner og par samt kurser og events. Min interesse for astrologi handler i mindre grad om at kunne ’forudsige’ fremtiden, men nærmere om at understøtte personlig udvikling, så vi kan blive den bedste version af os selv.

 

 

 

Taina Akka

Foto og beskrivelse kommer senere.