StjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerne

Om Astrologi 

Astrologi er en lære om planeternes betydning for jordiske forhold, som foroven så forneden, at det, der sker på himmelhvælvet, har en symbolsk affinitet med det, der sker på jorden, afspejler jordelivet. Et horoskop er simpelthen et billede af vores solsystem på et bestemt tidspunkt og set fra et bestemt sted på jorden. Den astrologiske grundidé er, at hvert øjeblik har sin bestemte kvalitet, og hvad der sker og de mennesker, der fødes, har dette øjebliks væsen i sig. Planeternes stilling kan sige noget relevant om det enkelte menneskes situation, livsforløb, adfærd og latente karaktertræk.

Astrologi er ikke en videnskab, men er snarere et sprog, et symbolsprog (ligesom drømmesymboler), og skal tolkes. Astrologi baseres på astronomi, som giver de fakta, et horoskop bygges på. Astrologens opgave er derefter at få mening ud af horoskopbilledet, af billedet af himlen.

Der findes flere grene af astrologi, klassisk fødselshoroskoptydning, der forsøger at hjælp og rådgive det enkelte menneske, øjebliksastrologi, der giver sig af med konkrete spørgsmål, medicinsk astrologi, der beskæftiger sig med helbredet og sygdomme, erhvervsastrologi, der forsøger at rådgive i erhvervssammenhænge, elektionsastrologi, der beskæftiger sig med at vælge det rette tidspunkt for en begivenhed (fx. et bryllup, forretningsstart o.l.), esoterisk astrologi der inddrager sjælen o.m.m.

Astrologi er et stærkt værktøj til at forstå mennesker, livsfaser, omverdenen, politiske situationer og verdenssituationer, fysiske, psykologiske, følelsesmæssige og sjælelige.