StjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerne
       

Danske astrologiske websites

Irene Christensen Instituttet

Den astrologiske faguddannelse, der blev startet af Irene Christensen, og som stadig føres videre på et højt fagligt niveau. Her kan du se kursusprogram mv.

Laurids

Laurids' hjemmeside med Vartegn, Held-kalender, Investeringskalender m.v.

Argus program

Argus er værktøjet for den professionelle astrolog såvel som for den astrologistuderende med alle de dertil hørende tegninger, metoder, tabeller og oversigter.

Foreningen Ekliptika

Denne danske astrologiske forening har været aktiv siden 1980 og tilbyder foredrag, bibliotek og medlemsblad.

Astrologi-Arkaden

Portal med diverse astrologiske links i Danmark

Adrian Duncan

Adrian Duncans hjemmeside med World-of-Wisdom software, rapporter, konsultationer, artikler og meget mere.

Astrologihuset

Masser af astrologiske og beslægtede aktiviteter samlet under ét tag.

Astrologisk Museum

Et website med mange gode oplysninger, arkiver, bibliografier, links osv.

Stellium

Johan Hjelmborg og Louise Kirseboms website. Astrologi og Kiromanti, Konsultation, undervisning artikler, bøger, håndlæsning, farvesymbolik.

Astrologikursus

Fra Jens Ole Paulin's website kan du downloade et helt astrologikursus i små bidder ad gangen.Stilen er spirituel/psykologisk. Det er lektioner til selvstudium uden mulighed for at stille spørgsmål, men til gengæld koster det ikke noget.

Zenith Files

Tværvidenskabelig artikelnetbase. Ove von Spaeth om oldtidens videnskat - som aktiv dimension i ny tidsalder: Fortidens visdomslære, astrologikultur og universets hemmeligheder. Mere end 50 unikke artikler af denne uafhængige forsker, internationalt anerkendt (tekster også i engelsk udg.): Nyorienterende historiske opdagelser, stjerneviden, indvielseskult, kosmisk videnskab, spirituel udforskning. En særlig viden fra Grækenland, Rom og renæssancen og som oprindeligt fandtes i oldtidens Egypten - og her endda også forbundet med Moses' dramatiske skæbne og mysterium.


Sites med fødselsdatasamlinger

Astrodatabank

Lois Roddens AstroDatabank er nok den mest kendte og omfattende fødselsdata-database. Der er en mindre liste af data man kan bruge online, dvs. se horoskoptegning og biografi.

Astrological Association

Officiel site for hovedorganisationen af astrologer i England. Den udgiver tre tidsskrifter: The AA Journal, som kan læses online i fuld længde, Transit, der kun kan læses her og Correlation, et forskningstidsskrift, der kræver abonnement. Desuden en omfattende online-fødselsdatabase, som dog kræver medlemsskab.

Astrological Lodge

Denne hæderkronede organisation er startet i 1915 af Alan Leo. Den er non-kommerciel og bygger på sund astrologisk tradition. Websitet viser aktiviteter, medlemsblad, artikler og en lille serie fødselsdata, der for en gangs skyld er lige til at blade igennem.

Astroqueer

Data og horoskoper for et stort antal kendte mennesker, der alle er homofile, lesbiske, bi- eller transsexuelle samt diverse data omkring disse. 

Astro-Seek

Omfattende hjemmeside med gratis horoskoper, beregningsværktøjer, ephemerider, månefasekalender, store planeters konjunktioner/aspekter (Astro Tools), kendte personers fødselsdage osv. 

Cura - Gauqelins data

Cura (Centre Universitaire de Recherche en Astrologie) har et website, hvor bla.a. alle Gauquelin's fødselsdatasamlinger, ialt over 140.000 fødselsdata med fødselstid og sted kan hentes frit. Samlingerne omfatter diverse professioner, arvelighed (forældre/børn), mordere, skizofrene, alkoholikere, mentalt forstyrrede, hallucinerede, maniodepressive, akut vildfarne, fødsel-og-død, frihedskæmpere.

Cyberworld Khaldea

Denne site rummer dels en præcis 3000-år trykt efemeride, lige til at slå op i, dels et fødselsdataarkiv med 1000 kendte personer. Derudover er der en del astrologiske online-bøger, de fleste af Dane Rudhyar, som kan læses fra ende til anden direkte på skærmen. 

Famous Birthdays

Denne side rummer fødseldatoer for kendte mennesker. Da det ikke er en astrologisk website, har den ikke tidspunkter, kun dag, måned og år, hvilket stadig kan være ganske interessant. Hvis man klikker på de enkelte personer, bliver man automatisk sendt ud på en søgning i Yahoo. En interessant, men måske lovlig let løsning.

Matrix

Matrix er en af de større astrologiske softwareudviklere. Deres website er dog mere end det. Der er nogle gode skematiske forklaringer på horoskopets astrologiske grundlag i forma af de forskellige koordinatsystemer. Der er forskelligt begynderstof, et grundigt leksikon over astrologiske fagudtryk samt ikke mindst en 30.000 stks. database over berømtheder og deres fødselsdata. Du finder også diverse orakler, elektrisk kalender, parhoroskop, personligt horoskop mv.

Steinbrecher Data Collection

En omfattende fødselsdatabase med over 28500 navne, fødselsdatoer, tider og steder. Det er meget professionelt sat op. Der er direkte adgang til nogle data, andre kræver abonnement. Der er også mulighed for at købe hele samlingen på CDROM, men prisen er ret pebret.

The Institute of Astroengergetic Studies

Dette site inkluderer Taeger-arkiverne (datasamling) . Instituttet er baseret i Irland. Sitet har ud over det astrologiske flot grafik (fraktaler og psykedelisk kunst) og en del om tibetansk buddhisme.


Internationale websites

Alphee

Astrological Institute of Research Nyheder og artikler, software, forskning finansmarkeds-astrologi og brug af kunstig intelligens.

Astroclock

Her kan du downloade et astro-ur, der viser en horoskoptegning af øjeblikshoroskopet og til statidghed opdaterer sig selv. Du kan vælge hussystem, zodiak, geo/heliocentrisk mv. Starter automatisk med windows og kan aktiveres fra ikon-bjælken. Ikonet er (smart) det stjernetegn, der i øjeblikket er opstigende.

Astrodienst

Her finder du bl.a. Swiss Ephemeris, et komplet ultrapræcist efemerideprogram der er gratis til privat brug. Du kan også online få præcise planetdata for langt tilbage i tiden, oplysninger om geografiske positioner og sommer/zonetider.

Astrofaces

En fascinerende og orginal side, som handler om det tilbagevendende spørgsmål om sammenhængen mellem horoskopet og personens udseende. Du kan søge i databasen efter billeder af en given kombination af Soltegn, Månetegn og Ascendanttegn, og du kan selv bidrage til samlingen ved at sende dit foto pr email.

Astro Gold

Denne webside indeholder en præsentation af app-programmet Astro Gold, som er et meget fint beregningsprogram at have med sig på sin iPhone/iPad.

Astrology 3D

Der er masser af websites, hvor man kan købe horoskoptydninger. Denne udmærker sig ved et virkeligt flot design.

Astrology.com.au

Et flot australsk site hvor du kan checke, hvordan du passer sammen med de andre stjernetegn og chatte med din "soul-mate".

Astrology in the Year Zero

Dette site handler om en bog af samme navn, men har desuden nyheder, artikler og links. Bogen og sitet beskæftiger sig med astrologiens stilling og tankegang, både forholdet til videnskaben, til filosofien og til magien.

Urania Trust (engelsk)

Astrologisk velgørenhedsorganisation - guide to worldwide astrology - bøger -

Canopus

Online undervisning grundlagt 1994. Specialkurser i øjebliksastrologi, electional mv. Desuden en del om kosmisk havebrug, artikler og astrologisk leksikon. 

Chaos Astrology

Dette site rummer artikler om bl.a. astrologi og kaosteori, fraktaler mv. samt online beregning af horoskoptegninger, astrokartografi, tydninger mv.

CURA

Centre Universitaire da Recherce en Astrologie er den førende franske website for astrologisk forskning (på engelsk og fransk). Artikler, tekster og bibliografier.

CPA

Centre for Psychological Astrology er en unik workshop og et professionelt træningsprogram. Denne skole er grundlagt af Lis Greene, der stadig er leder, og Howard Sasportas. Centeret er designet til at fremme den gensidige inspiration mellem astrologien og humanistik, jungiansk og transpersonlig psykologi.

Dit Horoskop om Halsen

Dette website tilbyder at lave dit horoskop som halskæde bestående af sølv- og guld-perler, halvædelsten mv. udformet, så de viser planeter, tegn og huse og grader, så det hele runder op til 360 grader i alt. Der er diverse valgmuligheder for hvilke sten og materialer, man ønsker til Solen, baggrund og lukketøj; man kan få matchende øreringe og endda, hvis man synes det er interessant - en solskins-pudseklud.

Dog Horoscopes

En hyggelig og populær side for hundefolk, med horoskoper. Du kan se, hvordan du passer sammen med din hund ved at sammenligne Jeres stjernetegn, sende et foto af din yndlingsvovse.

Encyclopaedia Mythica

Et online-leksikon om mytologi, væsner, fabeldyr og folklore. Site har søgemuligheder billedgalleri og mytologiske stamtavler.

Heldige Dage

Hvis man gerne vil vide hvilke dage, man kan have held i spil og lotteri, kan man naturligvis checke sit stjernetegn i diverse tidsskrifter. På nettet findes der dog bedre muligheder, hvor man kan indtaste mere præcise data og således få mere individuelle svar.

ISAR

(International Society for Astrological Research). ISAR er en organisation, der forsøger at forene den højeste standard inden for faget med moderne videnskabelige undersøgelser og principper. Sitet rummer artikler, nyheder, kongresser og oversigt over løbende forskningsprojekter. Dette er en af de "tunge drenge" inden for faget.

Kepler Collage

Denne astrologiske uddannelsesinstitution (USA) er meget velanskrevet og refereres i mange sammenhænge. Den har online-kurser, og man kan slutte af med akademiske grader (BA Bachelor of arts og MA Maste of arts), men der er også optagelseskriterier, og undervisningen er ikke billig. Programmet er imponerende ambitiøst og omfattende.

Living Myths

Dette site beskæftiger sig med myternes natur og funktion rundt omkring i verden. Et væsentligt site for alle, der interesserer sig for myter.

Looking Deeper

Accessnewage har en afdeling for astrologi med en mængde interessante artikler. En overskuelig indholdsfortegnelse betyder, at du nemt kan vælge noget, der interesserer dig.

Maurice Fernandez

Evolutionær astrolog, forfatter, rådgiver, underviser og president for OPA (The Organization for Professional Astrologi).

Midheaven Bookshop

Denne online-boghandel er hjemmehørende i London, men sender overalt, og du kan handle med internationale betalingskort. Solidt udvalg af engelske bøger samt software.

Midtpunkter

Dette New-Zeelandske site er et ultimative sted for midtpunkter, både Kosmibiologi og Uranian. Der er et minikursus og adgang til email abonnementer, både for begyndere og veiderkomne. Desuden er der masser af atikler, software, diskussionsfora, workshops og ressourcer. Introduktionsmateriale til de Transneptunske planeter og de Uraniske persnolige punkter er præsenteret af forskellige forfattere, herunder Eileen Nauman, Michael Erlewine, Steven Lee, and John Jenkins.

Moonastrology

Her kan du indtaste dine fødselsdata og få et individuelt pointtal for din dag eller en graf for den kommende uge, samt en kort tydning, altså ikke bare stjernetegn men helt individuelt. Bygger på Panchang, der er en gren af indisk astrologi.

NCGR

National Counch for Geocosmic Research er en forskinngs og uddannelsesorganisation. Deres websete rummer artikler, onlinekurser, download af forskningsdata.

Omnicycles

Ideen bag den software, som beskrives og tibydes på dette site er at lave en graf, der viser den samlede transitindflydelse over et tidsrum i kurveform. De to spanske astrologer Juan Manuel Puertas og David Bolten står bag systemet.

OPA

The Organization for Professional Astrology. Kurser, magasiner og netværk.

Project Hindsight

Et ambitiøst project, der går ud på genoplive gammel og værdifuld astrologisk viden, dvs. babyloniske og at oversætte hellenistiske og middelalderlige astrologiske skrifter til engelsk Projektet blev startet af Robert Schmidt, Robert Hand og Ellen Black i 1993.

Psyplan

Denne site tilbyder ligeledes en fri download af et program, men der er også en hurtig online version, hvor du kan indtaste dine fødselsdata og få dagens biorytmer og transitter tydet (ingen huse). Du kan også få en tydning af dit fødselshoroskop, ligeledes uden huse.Det er ikke et præcist personligt horoskop, men meget bedre end de sædvanlige stjernetegn.

Russisk Professionel Astrologi

Bliv ikke nervøs, denne website er en engelsk version. Mange spændende områder: Laboratorium, hvor førende astrologer offentliggør deres resultater og bøger, Computerprogrammer, diskussionsfora, projekter, nyheder og andre gode sager.

Robert Hand

Den verdenskendte astrolog og foredragsholder Robert Hand viser på sit site ARHAT publikationerne, (Archives for the Retrieval of Historical Astrological Texts). Hand har i mange år været engageret i studier og oversættelse af historiske astrologiske værker (project hindsight). Der er en liste og ordreformular for de tilgængelige publikationer samt en liste over kommende foredrag.

Star IQ

Ligner en avisforside men alle nyhederne er astrologiske lidt i stil med "planeter på himlen" og Adrian Duncans verdenshjørne her i bladet. Du kan også vælge at få nyhederne læst op. Der er masser af nyhedskategorier: politik, helbred, sport, finansverden, berømtheder. Du kan blive medlem og løbende gratis få tilsendt horoskoper pr. email.

Urania's World

Dette site er russisk, men der er også noget oversat til engelsk. Som noget nyt er der lavet et online horoskop, hvor man kan indtaste data og få tegnet sit horoskop op online.


Andet

Saphiri

Webdesign. Har blandt andet lavet Stjernernes website.