StjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerne

Indhold

Adrians verdenshjørne

Astrolog Adrian Duncan tager gerne udgangspunkt  i aktuelle politiske og andre verdslige situationer rundt om i verden. - Mundan astrologi - Landes horoskoper - Politiske horoskoper. Eller øjeblikshoroskoper for specifikke begivenheder.

Artikler om Øjebliksastrologi

Fagastrologiske- og Historiske artikler

Astrologiske artikler med en psykologisk vinkel

Græsk mytologi og archetyper

Astrologiske personportrætter

Stjernetegn og tosserier

Benjamin Lundberg tager sig kærligt at de 12 tegns noder og unoder

Bøger

Der anmeldes jævnligt bøger med astrologisk indhold eller bøger med relevans til den astrologiske tankegang.

 


Fast hver måned i bladet

Stjerneportrættet

Et miniportræt af en kendt person

Planeter på himlen

Her tyder Lillian B. Jensen den aktuelle måneds planetstillinger i store træk, så du får en grundfornemmelse for den kommende måneds tendenser.

Horoskoper Globalt

Cathrine Oppenheim skriver hver måned om aktuelle temaer og hvert kvartal, skriver vi om Danmarkshoroskopet – hvilke aspekter der er i spil og hvad det betyder. 

Årshoroskoper

Brian Teglgaard tyder årshoroskopet for det kommende år for hver enkelt stjernetegn - det aktuelle tegn i hvert blad, - tegnene opdeles i underafdelinger (dekanater) så man får et lidt mere individuelt billede. Der er dog ikke tale om et personligt horoskop, som kræver både fødselstid og fødested.

Månedshoroskoper

Louise Kirsebom og Annemette Pedersen skriver om de tolv tegns tendenser for den kommende måned.

Dag til dag horoskoper

Lillian B. Jensen skriver de astrologiske aspekter for hver dag og deres betydning. Denne er god at planlægge efter.

Havekalender

Haveråd baseret på Månens faser og det tegnelement Månen står i. Anvisningerne er i overensstemmelse med Rudolf Steiners principper for biodynamisk havedyrkning. 

Grafisk ephemeride

Den astrologisk interesserede kan her følge med i planeternes aktuelle stilling og bevægelse den kommende måned i overskuelig grafik, så du får et enkelt og hurtigt overblik.

Symbolforklaring

En liste hvor de astrologiske symboler oversættes. Kan du ikke huske hvordan et tegn eller en planet ser ud, kan du slå det op her.

Planeternes positioner

Som en side i en ephemeride (planettabel) vises her den aktuelle måneds planetpositioner og desuden oplysninger om måneknudens positioner, om planeter går retrograd eller direkte i månedens løb og en oversigt over månefaser.

Grafisk aspektoversigt

Med en meget enkel grafik får du et visuelt overblik over månedens aspekter, med grønne farver til "medvindsaspekter" og røde farver til "modvindsaspekter." I et kig ser du både hvor vanskelig eller konstruktiv en måned er, hvor mange eller få indflydelser der kommer og hvornår. Også her kan du zoome ind på en given dag og se, hvad den rummer.

Månedens "kaffebillede"

Et bud på den pågældende måneds tema/emne, vist via den oldgamle divinatinskunst, at spå i kaffegrums. 

Investeringskalender

Her kan du følge med i, hvornår det er mest gunstigt at investere, ud fra de astrologiske aspekter.

Sudoku

Lidt astrologisk hjernestimulation, der giver mulighed for at vinde et årsabonnement på bladet.