StjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerne

Indhold

Adrians verdenshjørne

Astrolog Adrian Duncan tager gerne udgangspunkt  i aktuelle politiske og andre verdslige situationer rundt om i verden. - Mundan astrologi - Landes horoskoper - Politiske horoskoper. Eller øjeblikshoroskoper for specifikke begivenheder.

Fagastrologiske- og Historiske artikler

Astrologiske artikler med en psykologisk vinkel

Græsk mytologi og arketyper

Astrologiske personportrætter

Bøger

Der anmeldes jævnligt bøger med astrologisk indhold eller bøger med relevans til den astrologiske tankegang.

 


Fast hver måned i bladet

Stjerneportrættet

Et miniportræt af en kendt person

Planeter på himlen

Her tyder Lillian B. Jensen den aktuelle måneds planetstillinger i store træk, så du får en grundfornemmelse for den kommende måneds tendenser.

Horoskoper Globalt

Cathrine Oppenheim og Claus Due skriver hver måned om aktuelle temaer for kendte udenlandske og danske emner, og jævnligt skriver vi om Danmarkshoroskopet – hvilke aspekter der er i spil og hvad det betyder. 

Årshoroskoper

Brian Teglgaard tyder årshoroskopet for det kommende år for hver enkelt stjernetegn - det aktuelle tegn i hvert blad, - tegnene opdeles i underafdelinger (dekanater) så man får et lidt mere individuelt billede. Der er dog ikke tale om et personligt horoskop, som kræver både fødselstid og fødested.

Månedshoroskoper

Claus Due skriver om de tolv tegns tendenser for den kommende måned.

Dag til dag horoskoper

Lillian B. Jensen skriver de astrologiske aspekter for hver dag og deres betydning. Denne er god at planlægge efter.

Grafisk ephemeride

Den astrologisk interesserede kan her følge med i planeternes aktuelle stilling og bevægelse den kommende måned i overskuelig grafik, så du får et enkelt og hurtigt overblik.

Symbolforklaring

En liste hvor de astrologiske symboler oversættes. Kan du ikke huske hvordan et tegn eller en planet ser ud, kan du slå det op her.

Planeternes positioner

Som en side i en ephemeride (planettabel) vises her den aktuelle måneds planetpositioner og desuden oplysninger om måneknudens positioner, om planeter går retrograd eller direkte i månedens løb og en oversigt over månefaser.

Grafisk aspektoversigt

Med en meget enkel grafik får du et visuelt overblik over månedens aspekter, med grønne farver til "medvindsaspekter" og røde farver til "modvindsaspekter." I et kig ser du både hvor vanskelig eller konstruktiv en måned er, hvor mange eller få indflydelser der kommer og hvornår. Også her kan du zoome ind på en given dag og se, hvad den rummer.

Investeringskalender

Her kan du følge med i, hvornår det er mest gunstigt at investere, ud fra de astrologiske aspekter.

Sudoku

Lidt astrologisk hjernestimulation, der giver mulighed for at vinde et årsabonnement på bladet.