StjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerneStjernerne

Handelsbetingelser

Vilkår for abonnement

Når du køber et online-abonnement eller blot et eller flere enkeltnumre, får du dit eget læseværelse med personligt login, hvor du har overblik over de udgaver du har købt, og hvor du kan læse bladene. Du modtager automatisk en e-mail med detaljer umiddelbart efter betalingen. Når et abonnement udløber, får du besked pr. e-mail, og du kan så forny det i butikken eller via Netbank. Hvis du fornyer i Netbank, skal du huske at angive dit abonnementsnummer, så vi kan se, hvem betalingen kommer fra.
Når du logger ind, kan du markere et "husk-mig" felt for at lægge en "cookie" på din maskine, så du ikke behøver password og abonnementsnummer, næste gang du vil læse dine blade. Du bør kun vælge "husk mig", når det er din egen hjemmecomputer, du benytter, ikke på biblioteket, så du overlader dine blade til andre besøgende.
Online-udgaven kan læses på en hjemmecomputer, en iPad eller anden tablet. Den kan også til nød læses på en smartphone, selv om det her enten bliver meget småt eller et meget lille udsnit, du kan se ad gangen. Din adgang til online bladene er personlig, og må IKKE overdrages til andre, og indholdet må ikke kopieres.
Har du købt papirudgaver af bladet, vil bladet/bladene blive sendt til dig med PostNord, så du har bladet i hænde senest på udgivelsesdagen. Så snart betalingen er gennemført, vil du modtage en e-mail med detaljer omkring din bestilling.
Er bladet udkommet, når du bestiller det, sendes det til dig så snart betaling er godkendt (ved onlineblad umiddelbart efter ordren, og ved papirblad senest dagen efter). Abonnementer fornys ikke automatisk.

Gaveabonnementer

Gaveabonnement købes og betales med det samme, og leveres i den bestilte periode under samme vilkår som øvrige abonnementer.

Leveringsdatoer

Bladet udkommer ca d. 20 i hver måned, når Solen går ind i et nyt tegn.

Fortrydelsesret

Du har 2 uger efter købet til at fortryde dit køb. Herefter er abonnementet bindende for den valgte periode.
Ved salg af online-blade bortfalder fortrydelsesretten såfremt bladene er leveret og tilgængelige online.

Opsigelse

Du kan til enhver tid vælge at opsige dit abonnement til ophør af den periode, som du har betalt for, men det er ikke nødvendigt, da abonnementet automatisk udløber, med mindre det bliver fornyet.

Ændring af dine oplysninger

Har du ændringer til dine personlige oplysninger (navn, e-mail eller forsendelsesoplysninger), sender du en e-mail til redaktion@stjernerne.dk med oplysningerne.

Betaling

Betaling opkræves forud. Du betaler for det antal blade, som du har købt (f.eks. 6 blade ved et 6 måneders abonnement), og bladene vil derefter blive automatisk sendt til dig hver måned omkring den 20. i måneden). Du kan betale online med Dankort, med VISA, med MasterCard eller med MobilePay. Se nedenfor vedr. Kreditkortsikkerhed. Hvis du ikke ønsker at betale med kort, kan du vælge bankoverførsel, og selv foretage en betalingsoverførsel f.eks. i din Netbank eller i din bank. I så fald vælger du knappen BANKOVERFØRSEL. Der bliver derefter sendt en proforma faktura til dig pr. e-mail med et ordrenummer samt bankoplysninger, som du skal anvende ved din bankoverførsel. Betaling skal være i danske kroner, og alle gebyrer skal betales af afsender. Dine kortoplysninger vil ikke blive gemt i vores webshop, og de vil ikke blive anvendt til andre formål end det aktuelle engangskøb.
I tilfælde af nye abonnementer, kan vi - såfremt det er aftalt med bladets redaktør - sende girokort til dig sammen med dit første blad. Ved manglende betaling af dette sender vi dig en rykkerskrivelse pålagt gebyr på kr. 50 pr. stk. Ved fortsat manglende betaling ophører vi med at sende dig flere blade.

Ved papirabonnementer, der udløber, vil vi sende en påmindelse om, at abonnementet udløber sammen med sidste blad i abonnementet.

Priser

Alle priser er inkl. 25% moms undtagen for leverancer til Norge, Færøerne og Grønland. De angivne priser er gyldige indenfor det løbende kvartal, hvorefter vi forbeholder os ret til prisændringer. Ialt-beløbet til sidst på bestillingsformularen inkluderer alt, også forsendelse og ekspedition, der er ingen skjulte ekstraudgifter.
For leverancer uden for EU opkræves ingen moms, og priserne er derfor lidt lavere. De højere priser til udlandet skyldes dels højere portoudgifter, dels merkomkostninger ved håndtering af forsendelse samt udgifter forbundet ved internationale betalinger.
Gældende priser fremgår af bestillingssiden i webshoppen.

Personlige oplysninger

Dine personlige data behandles fortroligt i henhold til gældende lovgivning, og vil ikke blive udleveret til andre. De bruges kun som reference ved abonnementsfornyelse eller anden fremtidig henvendelse.
Hvis du har krydset af i nyhedsbrev, vil du modtage en månedlig e-mail med et nyhedsbrev op til udgivelsesdagen af et nyt blad, uanset at dit abonnement er udløbet. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes ved at sende en e-mail til redaktion@stjernerne.dk

Kreditkortsikkerhed

Dine kreditkortoplysninger bliver aldrig gemt hos os, da betaling i vores webshop altid foregår gennem en tredjepartsservice. Vi ser derfor aldrig dine kortdetaljer, når du indtaster dem.